PM til Høstutstillingen

Pinseutstillingen 2020

Informasjon vedrørende donasjon/lån til NKK

Styret har, i lengre tid, fulgt med i nyhetsbildet rundt NKK's situasjon i forbindelse med korona pandemien og tap av inntekter. Da styret sitter med et personlig ansvar relatert til hvilke beslutninger det tar, har denne spesielle situasjonen vært krevende å ta stilling til. Dette spesielt på grunn av at det ikke fremkommer noe regnskap eller budsjett fra NKK på hva de 10 millionene de trenger i driftskapital ut året er basert på. Et regnskap/budsjett er etterspurt, men ikke mottatt.
Styret ønsker nødig at NKK skal slås konkurs, så vi har, på styremøte 06.05.2020, besluttet å gi NKK et lån på kr. 50 000. Styret håper at en generalforsamling kan bli avholdt i løpet av høsten slik at generalforsamlingen kan komme med føringer om et større lån skal gis eller om lånet skal konverteres til donasjon. Dagens beløp er satt på bakgrunn av mangel på budsjett eller regnskap fra NKK`s side.

Hilsen Styret i NMK

Pinseutstillingen 2020

Årets utstillingsmynde 2019

Jet’s Just The Way U Are
NR 1: Greyhound – 152 poeng, 6 utstillinger
Eiere: Espen Engh & Åge Gjetnes
C.I.B. SE N DK FI UCH NV-19 Jet’s Just The Way U Are

Årets utstillingsmynde 2019 >>

Pinseutstillingen 2020 avlyst

Pinseutstillingen 2020

Generalforsamling

Det ble igår fredag sendt ut epost til alle medlemmer av NMK med denne meldingen:

"Til NMK`s medlemmer!
På grunn av den akutte nasjonale situasjonen landet har kommet opp i, har NKK bedt alle klubber om å utsette/avlyse årets generalforsamling.
Styret i NMK avlyser generalforsamlingen lørdag 28.03.2020 og vil se an situasjonen før vi tar stilling til om den blir utsatt eller avlyst. Vi kommer tilbake med oppdatering når vi vet mer om situasjonen.»

Om du ikke har fått e-posten så kan grunnen være at du ikke har betalt medlemsavgiften eller at du har feil epostadresse i medlemsregisteret. For å oppdatere denne går du inn på NKK.no - «Min side».
Spørsmål sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

julegrot 2019 web

Invitasjon til grøtfest

julegrot 2019 web

Foredrag om borzoi

foredrag om borzoi

Nytt PM for Pinseutstillingen

Link >>

Hotellbestilling til Pinsen

Link >>

Årets utstillingsmynde 2018

Cormacs Tariq
1. INT NORD UCH, SEV-17, -18, NV-18, NORDV-18, WW-18 Cormacs Tariq, irsk ulvehund
Odd & Gunn Marit Myhre
7 utstillinger, 162 poeng

Årets utstillingsmynde 2018 >>

NMK på Facebook

fb nmk

NMK Trøndelag på Facebook

fb nmk

LC komiteen på Facebook

fb lc