Valper født

For å kunne annonsere valper må oppdretter være medlem av Norsk Myndeklubb og ha betalt årets kontingent. Norsk Kennel Klubb’s etiske retningslinjer for avl og oppdrett må ligge til grunn, link til disse, klikk her. Norsk Myndeklubb har ikke noe ansvar for valper som formidles gjennom denne siden. Dette er et forhold mellom oppdretter og valpekjøper.

Alle annonser sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonsen slettes 12 uker etter fødsel. Ønsker oppdretter at annonsen skal stå lenger, må oppdretter selv gi beskjed til webmaster om dette. Etter 6 mnd blir annonsen slettet uansett. Send gjerne bilder av foreldre til kullet, men bilder av valpene settes ikke inn.


 

Valper født hos Kennel Noless

Valpene er født, 8/12-21
To tisper og tre hanner.

Far: DKCH Orion's Ocean Soul Noir Desir
Mor: N SE UCH NJV-19​ Lovoly's Silver Moon
Begge foreldredyr er øyelyst fri og patellatestet u.a.

Evy Marie Brinch
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf 91128144

Built For Speeds Vågal, født 28.06-21, er på utkikk etter sin helt egen familie. Han er etter vår amerikanske import Valeska Ambiguous Smile og tyske Rasswet's Enigma, begge foreldre er testet for øye, hjerte og stoffskifte-sykdommer, og er DM-frie. Stamtavle: https://borzoi.breedarchive.com/animal/view/built-for-speeds-vagal-9df077d7-c80d-4fd4-9d99-74c4d16fff07 Banditt er en helt nydelig liten gutt fra et kull på 11, som inntil nylig skulle flytte til en annen oppdretter i USA. Grunnet diverse omstendigheter ble det ikke sånn alikevel, og han er nå til salgs. Banditt er en godt sosialisert, husren liten fyr som er vandt med det meste, han har allerede vært på valpeshow, hyttetur, hotell, roadtrip i Europa og har vært tilskuer og heiagjeng på EM I lure coursing i Nederland - noe han har tatt på strak arm. Han er vandt med å bo i flokk, og vil nok trives aller best hos noen som har hund fra før. Vi vil at Banditt skal komme til noen som vet hva en stor mynde er, som har satt seg inn i rasen og hva det innebærer, og som kan gi han en aktiv og innholdsrik hverdag. Det er et pluss om du har lyst til å stille ut og/eller drive med lure coursing, men det er ikke et krav. Banditt er selvsagt registrert i NKK, har alt av vaksiner, pass og får med seg en valpepakke. Oppfølging av oss oppdrettere er en selvfølge. Ved interesse, send en melding hvor du forteller litt om deg selv, din erfaring med hund og hvordan en eventuell hverdag med denne gullklumpen vil bli.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

446 850883743

Italiener valper født hos kennel Bey

30.10.21
Tre hanner og en tispe.
Farger - fawn, sort, blå

Mor er: N uch Bonpi's Marquess Of Pembroke

Far: NJV19 DJV19 N DK uch Bey Dandydash

Valpene er leveringsklare ved tidligst 10 uker.

Mylene Væringstad
Tlf: 47175570
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25F41304 BFE3 4AB2 8C62 BFEE537E1194

NMK på Facebook

fb nmk

NMK Trøndelag på Facebook

fb nmk